AΘΗΝΑ – 11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 – ΙΝΣΕΤΕ Όλες οι σύγχρονες τεχνικές ορισμένων από τα καλύτερα Bars παγκοσμίως και τα πιο επίκαιρα μυστικά της “υγρής γαστρονομίας” παρουσιάζονται στην Αθήνα, στις 11 & 12 Μαρτίου 2020, από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ). Εισηγητής του θα είναι ο Δημήτρης Κονταράτος, R&D (Research & […]
The post LIQUID GASTRONOMY Από τη Θεωρία στην Πράξη appeared first on Travelling News.
from Travelling News https://ift.tt/3c0GJbX
via IFTTT
No comments:
Post a Comment