Wednesday, March 15, 2017

Το «Καλάθι Πρωινού», η νέα πρωτοβουλία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Γεύση… Ελλάδος στους ενοίκους των μικρών τουριστικών καταλυμάτων ετοιμάζεται να προσφέρει η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., με το «Καλάθι Πρωινού», τη νέα καινοτόμο πρωτοβουλία της. Το «Καλάθι Πρωινού» επιμελείται ο chef Κωνσταντίνος Μουζάκης και στόχο έχει, αφενός την αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών των μικρών τουριστικών καταλυμάτων και αφετέρου την ανάδειξη των μοναδικών προϊόντων της ελληνικής γης. […]

from Travelling News http://ift.tt/2nE1MHm
via IFTTT

No comments:

Post a Comment