Υπό την αιγίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί του κλάδου παρουσιάζουν σημαντικά θέματα γύρω από το τυρί και την παραγωγή του: Θεόφιλος Μασούρας Καθηγητής Γαλακτοκομίας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μάγδα Κοντογιάννη Κτηνοτρόφος – Παραγωγός Δημήτρης Μπακούλας Βιοτεχνολόγος – “Δάφνη” Γαλακτοκομικά Κ. Κωσταρέλος Τυροκομείο Κωσταρέλου, Μαρκόπουλο Δρ. Νίκος Κατσαρός τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Μετά το […]
from Travelling News http://ift.tt/2hbAhWb
via IFTTT
No comments:
Post a Comment