Με 20σέλιδο αφιέρωμα στην πλούσια Ελληνική γαστρονομία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 στη Γαλλία, η πρώτη έντυπη έκδοση της δημοφιλούς εκπομπής “Master Chef”. Για τις ανάγκες του αφιερώματος ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε την φιλοξενία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα, συντακτικής ομάδας του υπό έκδοση ταξιδιωτικού και γαστρονομικού περιοδικού αποτελούμενη από […]
from Travelling News http://ift.tt/2fNshHy
via IFTTT
No comments:
Post a Comment