Sunday, March 13, 2016

Η γαστρονομία του Αιγαίου με την Aegean Cuisine στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ευρωπαϊκών ΜΜΕ

   Με την κουζίνα του Αιγαίου ως αιχμή του δόρατος και συγκριτικό πλεονέκτημα των νησιών μας, τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία τους συμπληρώνουν ιδανικά την τουριστική ταυτότητα του προορισμού του Νοτίου Αιγαίου, με τρόπο που να απαντά και στο διαχρονικό στοίχημα της διασύνδεσης του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα. Η ανάδειξη της Aegean Cuisine […]

from Travelling News http://ift.tt/1pgFJ9Y
via IFTTT

No comments:

Post a Comment