Sunday, June 21, 2015

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort για δεύτερη συνεχή χρονιά

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα – στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό – τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Δημητριάδης, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Jean Louis Capsalas, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Σταύρος Μαλλιαρίδης, επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με […]

from Travelling News http://ift.tt/1JbW2NB
via IFTTT

No comments:

Post a Comment